Morsiusgalleria
Morsiusgalleria Facebookissa!
Verkkokauppamme
 

Asusteet & tarvikkeet

Tullivapaat päivät! >

Asustevalikoimamme on vertaansa vailla. Hiuskoristeet (tiarat, pannat, nauhat jne.), korusetit, hunnut, korsetin, sukkanauhat,  alushameet, käsineet, pussukat, laukut ja paljon, paljon muuta löydät yhdestä paikasta. Uskallamme jopa väittää, että varastomme ja valikoimamme on suurempi kuin kaikkien pääkaupunkiseudun myymälöiden varastot yhteensä. Näin ovat ainakin asiakkaat meille kertoneet.

Suorat yhteytemme valmistajiin, suuret sisäänostomäärät ja maltillinen hinnoittelumme takaavat ainutlaatuisen edulliset hinnat. Hiuskoristeissa, alushameissa, hunnuissa ja muissa voit parhaimmillaan säästää kymmeniä euroja kussakin, mikäli ostat ne Morsiusgalleriasta.

Ostaaksesi tarvikkeesi meiltä, sinun ei todellakaan tarvitse hankkia pukuasi meiltä. Vaikka löytäisitkin pukusi muualta tai teet sen itse, kannattaa kaikki asusteet hankkia suurvalikoimistamme.

Osa asuste- ja tarvikevalikoimastamme löytyy myös verkkokaupastamme, josta voit tilata laatutuotteita nopeasti ja turvallisesti kellon ympäri. Myymälässä oleva valikoimamme on huomattavasti laajempi, mutta verkkokaupastamme löytyy kuitenkin ne kaikkein tärkeimmät asusteet.info[ät]morsiusgalleria.com

Copyright morsiusgalleria 1999-2017

www.morsiusgalleria.com

Verkkokauppamme