Morsiusgalleria
Morsiusgalleria Facebookissa!
Verkkokauppamme
 

Bianco Evento

Bianco Eventon euroopassa valmistetut puvut ovat yksinkertaisen tyylikkäitä, hillityn elegantteja ja erittäin korkealuokkaista käsityötä. Mallisto on myös suorastaan uskomattoman edullinen, joten näitä kannattaa tulla sovittamaan kauempaakin. Valmistaja ei ikävä kyllä salli hintojen julkaisemista verkkosivullamme, joten lähetä vaikka sähköpostia, soita tai käy myymälässämme niin kerromme mielellämme näiden hinnat.

Kaikkia ao. malleja on  myymälässämme kuvien alla olevan tiedon mukaisesti, sitoumuksetta, värissä Ivory ja kokoluokissa S - 5XL, mallista riippuen. Huomaa, että tämä valmistaja ei tee yli kokoa 44, joten tämä mallisto ei sovellu plussamorsiamille. Kaikkia näitä malleja saa tilauksesta myös puhtaan valkoisena. Tilattavien pukujen toimitusaika riippuu valmistajan varastotilanteesta, tarkan toimitusajan saat myymälästämme tai kysymällä sähköpostilla.

Huomio: kokemustemme mukaan Bianco Eventolla on markkinoiden suurin myyntivarasto tehtaalla, mahdollistaen parhaimmillaan jopa kahden viikon toimitusajat! Kysy päivän tilannetta myymälästä tai sähköpostilla.

Koko malliston näet osoitteessa http://bianco-evento.de ja kaikkien mallien hinnat saat selville kysymällä myymälästä tai sähköpostilla. Sivun mallit sitoumuksetta.

Klikkaamalla pientä kuvaa näet mallista isompia kuvia uudessa ikkunassa.

Huomio:
Alla olevien mallien varastotilannetta ei ole päivitetty sivulle, tämän hetken todellisen tilanteen saat selville ainoastaan ottamalla yhteyttä myymälään.
Tullivapaiden päivien aikana kaikista ao. ohjehinnoista myönnetään hyvät alennukset, kysy lisää myymälästä!

Annabel

Bella

Imperia

Siena

myymälässä

myymälässä

myymälässä

myymälässä

Tapazia

Clover

Hiacynt

Adria

myymälässä

myymälässä

myymälässä

myymälässä

Aster

Begonia

Lilya

Tulip

myymälässä

myymälässä

myymälässä

myymälässä

Magnolia

Neve

Ninfea

Ortensia

myymälässä

myymälässä

myymälässä

tilausmalli

 

 

Peonia

Aprilia

 

 

myymälässä

myymälässä

 

 

info[ät]morsiusgalleria.com

Copyright morsiusgalleria 1999-2018

www.morsiusgalleria.com

Verkkokauppamme