Vuokrapuvut

Hääpäivä ei ole vain “yksi päivä muiden joukossa”, eikä sitä pidä myöskään latistaa sellaiseksi. Päin vastoin, hääpäivä on ainutlaatuinen helmi elämän helminauhassa ja voit olla varma, että se päivä ei unohdu milloinkaan ja elää muistoissa ja hääkuvissa vuosikymmeniä. Siksi oman hääpuvun ostaminen on mitä järkevin teko eikä siihen käytetty raha mene ikinä ‘hukkaan’. Silti sinun ei ole mikään pakko ostaa hääpukuasi, sillä mikäli onni on myötä, voit sen myös vuokrata meiltä.

Meillä ei ole erillistä vuokramallistoa, sillä jokainen myymälässämme oleva sovituspuku on mahdollista vuokrata! Jokaista sovituspukua vuokrataan enintään yhden kerran, joten kaikki vuokrapukumme ovat uutta vastaavassa kunnossa, puhtaita ja silitettyjä.

Tarvittaessa pukuun voidaan tehdä myös korjaustoimenpiteitä erillisen hinnaston mukaan mutta kuitenkin niin, että puvun alkuperäinen koko/malli on mahdollista palauttaa ennalleen vuokrauksen jälkeen.

Vuokrauksen hinta on 70% puvun myyntihinnasta, hintakaton ollessa kuitenkin 500,-/vuokraus. Esimerkiksi 399,- -hintaisen hääpuvun vuokrahinta on täten 279,- ja 1259,- -hintaisen hääpuvun vuokrahinta on 500,- jne. Koska jokaista pukua vuokrataan vain yhden kerran, kannattaa tulla mahdollisimman nopeasti tutkimaan, mikä yli 200 kpl myymälässämme olevista puvuista olisi juuri Sinun unelmiesi puku ja vuokrata se heti. Näin voit säästää parhaimmillaan jopa yli 700,- verrattuna aivan saman puvun ostohintaan! Vuokrahääpuku on huoleton ja ekologinen valinta.

Alla pari esimerkkiä hinnoista mutta muista, että kaikki myymälässämme olevat sovitusmallit ovat vuokrattavissa, ei vain nämä muutamat esimerkit. Tutustu hääpukumallistoihimme, vuokrahinnat löytyvät kuvien alapuolelta.

Sovitusmallin vuokrahinta
500,-

Sovitusmallin vuokrahinta
500,-

Sovitusmallin vuokrahinta
500,-

Sovitusmallin vuokrahinta
500,-

Kysy vuokrahintaa, hämmästyt!

Sovitusmallin vuokrahinta
374,-

...jne, yli 200 eri vaihtoehtoa koossa 34-56, vuokrahinta max 500,-! Tule!

Vuokrahinta*: kaikki myymälässä olevat sovitusmallit on vuokrattavissa esillä olevalla hinnalla, vain yksi vuokraus/malli/sesonki.