Kauneimmat hääpuvut kaikissa hintaluokissa

Olemme pystyneet valitsemaan edustukseemme kaikki mielestämme hinta-/laatusuhteeltaan, laadultaan, malleiltaan ja mitoitukseltaan parhaiten suomalaisille morsiamille sopivat hääpukumallistot kautta maailman eikä vastaavaa valikoimaa löydy muualta Suomesta. Pukujemme hinnat ovat välillä n. 200,-...1500,-, joten myös 500,- että 1000,- hääpukubudjeteilla meiltä löytyy varmasti unelmien puku. Pukua ei ole myöskään pakko ostaa vaan mikäli yli 200 kpl sovituspukuvalikoimastamme löytyy mieleinen malli oikeassa koossa, voi sen vuokrata ja maksimihinta vuokralle on vain 500,-.

Olemme myös erityisen ylpeitä plussapukujen valikoimastamme, sillä sovituspukuvalikoimamme sisältää kauneimmat mallit aina kokoon 56/58 asti. Tuhannet asiakkaamme ovat arvostaneet myös pitkiä 1,5 tunnin sovitusaikojamme, koko sovituksen ajan henkilökohtaista sovitustilaa sekä asiantuntevaa, mutta rentoa ja iloista asiakaspalveluamme. Klikkaa alla olevia kuvia ja pääset tutustumaan etukäteen sovituspukuvalikoimaamme myynti- ja vuokrahintoineen. Meille kannattaa tulla vaikka miten kaukaa!

Sincerity

Sweetheart

Bianco Evento

Sincerity hääpukumallisto 2019-2020
Sweetheart hääpukumallisto 2019-2020
Bianco Evento hääpukumallisto 2019-2020

Sincerity on yksi maailman ja Suomen rakastetuimpia mallistoja ja monien mielestä myös se kaikkein kaunein. Suunnittelija Tony Mentel.

Raikas ja nuorekas Sweetheart on Sincerityn sisarmallisto ja suomalaisten morsianten rakastama. Suunnittelija Tony Mentel.

Bianco Evento on 100% eurooppalainen mallisto ja upeiden mallien sekä huikean edullisten hintojen johdosta todellinen sensaatio häämaailmassa.

TheDress

Sedinum Bridal

Special Day

TheDress hääpukumallisto 2019-2020
Sedinum Bridal hääpukumallisto 2019-2020
Special Day hääpukumallisto 2019-2020

Mikäli etsit todellista glamouria, runsaita helmoja ja kristallien kimallusta, on TheDress sinun valintasi! Ainutlaatuisen edullinen mallisto vain Morsiusgalleriasta.

Sedinum Bridal (by Mercator) on 100% eurooppalainen mallisto yksinkertaisen tyylikkäitä malleja ainutlaatuisen edullisin hinnoin.

Special Day on rakastettu irlantilainen mallisto täynnä upeita malleja. Oma BB+ -mallisto muodokkaille morsiamille. Suunnittelija Joanne McFadden.

Muut mallistot

Plussapuvut

Vuokrahääpuvut

Muut hääpukumallistot
Upeimmat plussapuvut
Vuokrahääpuvut Morsiusgalleriasta

Yllä olevien mallistojen lisäksi meiltä löydät usein todellisia helmiä myös muilta valmistajilta, kuten ranskalainen Bella.

Meillä plussamorsiamet saavat sovittaa pukuja kokoon 56/58 asti ja huikean kauniita plussamalleja löytyy myös edullisilla hinnoilla sekä vuokralle.

Aivan jokainen myymälässämme oleva sovituspuku on vuokrattavissa kerran sesongissa. Jos haluat haluat saada puvun huolettomasti ja edullisesti, vuokraa se!