Morsiusgalleria
Morsiusgalleria Facebookissa!
Verkkokauppamme
 

Iltapuvut

Special Day -juhlapuvut

Morsiusgalleriasta löydät juhlapuvut asusteineen kaikkiin elämäsi tilaisuuksiin:

  • Rippipuvut
  • Valmistujaispuvut ja akateemisten juhlien puvut
  • Ilta,- coctail- ja juhlapuvut lyhyenä, pitkänä ja siltä väliltä
  • Värilliset hääpuvut kirkolliseen tai siviilivihkimiseen
  • Kaason ja morsiustyttöjen puvut
  • Kevyet hääpuvut matkahäihin
  • Morsiamen äidin puvut jne..

Olemme irlantilaisen Special Day’n valtuutettu yksinmyyjä Suomessa. Mallistoston suunnittelija on Joanne McFadden ja siitä löydät upeimmat ilta- ja juhlapuvut lyhyenä, pitkänä tai siltä väliltä kokoluokissa 32 - 62. Jokaisen mallin saa tilaamalla materiaalista riippuen yli 90 eri värissä ja useissa malleissa on myös eri materiaalivaihtoehtoja (satiini/tafti/sifonki). Myös helman pituus on valittavissa monen mallin osalta. Tarkat mallikohtaiset vaihtoehdot saat tiedustelemalla sähköpostilla tai myymälästä.

Voit tilata minkä tahansa Special Day Diamond -malliston puvun heidän mallistostaan omassa koossasi, haluamasi värisenä värikartan mukaisesti (myös ivory ja valkoinen), joskus myös toivomassasi helman pituudessa. Toimitusaika tilauspuvuilla on normalisti n. 4 kk. Varmasti sopivan koon ja vartaloasi imartelevan mallin voit varmistaa ennen tilausta myymälässämme olevien sovituspukujen avulla.

Jotta varmasti saisit juhliisi juuri sen unelmiesi puvun, jollaista ei löydy varmasti keneltäkään toiselta samoissa juhlissa, tule hyvissä ajoin sovittelemaan ja tekemään tilauksesi. Älä luota siihen, että tulet löytämään juuri oikean mallisen, värisen ja kokoisen juhlapuvun vain päiviä ennen tapahtumaa. Tervetuloa!

Iltapuku vuokralle: Mikäli et syystä tai toisesta halua ostaa varastossamme olevaa Special Day -iltapukua omaksi, voit vuokrata sen. Vuokrahinta on normaalisti 50% ao. myyntihinnasta.

Tutustu uusimpaan Special Day -iltapukumallistoon valmistajan sivuilla >

info[ät]morsiusgalleria.com

Copyright morsiusgalleria 1999-2017

www.morsiusgalleria.com

Verkkokauppamme