Toimitusehdot

Verkkokaupan ylläpitäjä ja yhteystiedot:

Tampereen Juhlagalleria Ky – Bridal Gallery
Markkinointinimet ’Morsiusgalleria’ ja ’Juhlagalleria’
LY 1531919-6
Tullintori, II kerros
Tullikatu 6, 33100 TAMPERE
020 7199 800
verkkokauppa(a)morsiusgalleria.com

Tilaaminen:

- verkkokaupan kautta
- soittamalla 020 7199 800
- sähköpostilla verkkokauppa(a)morsiusgalleria.com

Toimitustavat:

Postitse tai myymälästä noutamalla.

Toimitusaika:

Pyrimme lähettämään kaikki tilaukset viimeistään seuraavana arkipäivänä, ruuhka-aikoina 2-3 päivässä. Tämän jälkeen postin toimitus vie 2-4 päivää. Kiireellisissä tilauksissa kannattaa olla etukäteen yhteydessä myymälään puhelimitse tai sähköpostilla. Mikäli toimitus uhkaa myöhästyä normaalista tai tilaamanne tuote on väliaikaisesti lopussa, otamme välittömästi yhteyttä.

Toimitusalue ja -asiakkaat:

Toimitamme tuotteita ainoastaan kotimaahan, täysi-ikäisille tilaajille.

Toimituskulut:

Toimituskulut ovat aina 10,-/lähetys, sisälsi lähetys miten monta tuotetta tahansa. Myymälästä noudon yhteydessä toimituskuluja ei peritä.

Verkkokaupan varastotilanne:

Kaikki verkkomyymälässä olevia tuotteita pyritään pitämään varastossa ympäri vuoden, ellei tuotteen kohdalla toisin ilmoiteta. Huolimatta siitä, että tilaushetkellä tuotetta näyttäisi olevan verkkokaupassamme, voi tuote olla loppunut, koska samat tuotteet ovat myynnissä myös myymälässämme eikä verkkokaupan varastosaldot päivity automaattisesti. Mikäli tilaamasi tuote on loppunut, otamme yhteyttä välittömästi.

Hinnat:

Kaikki verkkokaupan hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%. Tuotteiden hinnat ovat pääsääntöisesti samat myymälässä ja verkkokaupassa, mutta kummassakin voi olla toisistaan erillisiä eriä/tarjouksia/kampanjoita.

Maksutavat verkkokaupasta tilattaessa:

- Paytrail: kaikki yleisimmät pankki- ja luottokortit.

- Postiennakko: vain postin kautta lähetetyissä tilauksissa, ei myymälästä noudoissa.
- Klarna Lasku: Klarna Laskulla maksaessasi asiointisi on turvallista ja helppoa. Sinun ei tarvitse koskaan ilmoittaa maksukorttisi tietoja ja saat tilaamasi tuotteet aina ennen kuin sinun tarvitsee maksaa niitä.

 • Saat tilaamasi tuotteet aina ennen kuin maksat niitä
 • Maksuaika aina 14 vuorokautta
 • Sinun ei tarvitse koskaan ilmoittaa maksukorttisi tietoja
 • Kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus
 • Lataa alkuperäinen laskusi osoitteessa klarna.fi
 • Mahdollisuus maksaa lasku myös erissä

Laskutusmaksu 0 € per tilaus. Maksun myöhästyessä laskun loppusummaan lisätään muistutusmaksu 5,00 € ja viivästyskorko 8.00 %. Klarna tarkistaa ostohetkellä tilaajan luottokelpoisuuden, mikä joissain tapauksissa voi tarkoittaa myös luottotietojen tarkistamista.

Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain mukaisesti. Klarna käyttää henkilötietoja asiakasanalyysien tekemiseen, henkilön tunnistamiseen, luottokelpoisuusarviointiin ja markkinointitarkoituksiin. Henkilötunnusta käytetään asiakasnumerona asiakashallinnollisista syistä. Lisätietoja www.klarna.fi

- Klarna Osamaksu: Klarna Tili -maksutapa on suunniteltu niihin tilanteisiin, kun haluat itse päättää, millaisissa kuukausierissä lyhennät tilauksesi loppusummaa. Klarna Tili on myös paljon enemmän. Saat tilaamasi tuotteet ennen kuin sinun tarvitsee maksaa niitä ja kaikki Klarna Tilillä maksetut ostokset yhdistetään yhdelle kuukausilaskulle. Myös eri verkkokaupoissa Klarna Tilillä maksetut tilaukset yhdistyvät automaattisesti samalle kuukausilaskulle.

 • Saat tilaamasi tuotteet aina ennen kuin sinun tarvitsee maksaa niitä
 • Kuukausierä 9 € tai vähintään 1/24 kokonaissummasta
 • Sinun ei tarvitse luovuttaa maksukorttisi tietoja
 • Osta nyt, maksa seuraavan kuukauden lopussa
 • Voit aina halutessasi maksaa jäljellä olevan velan myös kerralla
 • Kaikki ostoksesi yhdistyvät samalle tilille ja samalle kuukausilaskulle
 • Tilinhoitomaksu 3,95 € / kk tilausmäärästä riippumatta.

Klarna Tilille tehdyn 1000 €:n ostoksen perustamismaksu perusehtojen mukaan on 0 €. Tämän hetkinen vuosikorko on 22 %, jolloin esimerkkiostoksen mukainen todellinen vuosikorko on 34,64 %. Ostoksen luottohinta on 1171 €. Kuukausieriä on 12 kappaletta ja erät ovat kooltaan 98 €. Esimerkin mukainen ostos edellyttää, että luoton kokonaissumma suoritetaan vuoden sisällä.

Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain mukaisesti. Klarna käyttää henkilötietoja asiakasanalyysien tekemiseen, henkilön tunnistamiseen, luottokelpoisuusarviointiin ja markkinointitarkoituksiin. Henkilötunnusta käytetään asiakasnumerona asiakashallinnollisista syistä. Lisätietoja www.klarna.fi

Palautus ja vaihto:

Kaikilla käyttämättömillä tuotteilla on vaihto- ja palautusoikeus. Tuotetta voi kokeilla mutta ei käyttää ennen palautusta. Tuotetta ei saa vahingoittaa, tahrata eikä tuotteessa kiinni olevaa tuotelappua irrottaa.Jos haluat vaihtaa tuotteen/tuotteita, ota ensin yhteyttä myymälään (viimeistään 14 vrk kuluessa paketin vastaanottamisesta) käymällä, puhelimitse 020 7199 800 tai sähköpostilla [email protected] ja sovi vaihtoon liittyvistä asioista. Asiakas maksaa palautusrahdin.

Mikäli haluat palauttaa tilaamasi tuotteen/tuotteet, ilmoita siitä sähköpostilla [email protected] (tai kirjeitse Tampereen Juhlagalleria/Morsiusgalleria, Tullikatu 6, 33100 TAMPERE) viimeistään 14 vrk kuluessa paketin vastaanottamisesta. Tämän jälkeen ole ystävällinen ja täytä paketissa ollut palautuslomake tarpeellisilta osiltaan. Pakkaa käyttämättömät ja virheettömät tuotteet mieluummin samaan laatikkoon/pussiin missä ne vastaanotit ja palauta ne postitse (tai toimittamalla myymälään) osoitteeseen Tampereen Juhlagalleria/Morsiusgalleria, Tullikatu 6, 33100 TAMPERE. Palautuksen täytyy tapahtua viimeistään 14 vrk palautusilmoituksen lähettämisen jälkeen. Asiakas maksaa palautusrahdin. Paketin vastaanotettuamme tarkistamme tuotteet ja lähetämme tilalle toivomasi uudet tuotteet tai tuotepalautusten osalta palautamme postiennakolla maksamanne summan tilillenne kahdessa viikossa. Mikäli tuote on maksettu Klarna Laskulla tai Klarna Tilillä, ilmoitamme Klarnalle tuotteen palauttamisesta. Ennen tuotteen lähettämistä voit olla myös yhteydessä myymälään puhelimitse tai sähköpostilla varmistaaksesi, ettei kyseessä ole väärinymmärrys esim. tuotteen käyttöohjeiden kanssa.

Noutamatta jätetty lähetys:

Kuluista, jotka liittyvät toimituksiin, jotka peruutusilmoitusta tekemättä on jätetty noutamatta toimipaikasta perimme 20 euron maksun.

Viallinen tuote:

Mikäli lähettämämme tuote ei toimi, on rikki, viallinen tai muutoin sopimuksenvastainen, ota yhteyttä myymälään puhelimitse tai sähköpostilla niin sovimme tuotteen korjaamisesta tai vaihtamisesta vastaavaan.

Postissa rikkoontuneet lähetykset:

Mikäli vastaanotat rikkinäisen paketin, tutkikaa tuote heti paikan päällä ja mikäli tuotteessa on vaurioita, tee heti vahinkoilmoitus postiin missä olet pakettia vastaanottamassa. Ota tämän jälkeen yhteys meihin jotta voimme sopia korvaavan tuotteen lähettämisestä.

REKISTERISELOSTE

Henkilötietolain (523/99) 10 §:n mukainen rekisteriseloste

Rekisterinpitäjä

Tampereen Juhlagalleria Ky – Bridal Gallery
Tullikatu 6
33100 TAMPERE

Rekisteriasioista vastaava yhteyshenkilö

Jaana Laurila
verkkokauppa(a)morsiusgalleria.com
020 7199 800

Rekisterin nimi

Morsiusgallerian verkkokaupan asiakasrekisteri.

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Rekisteriä käytetään ainoastaan Morsiusgallerian ja asiakkaan väliseen asiakassuhteen ylläpitoon. Tilauksen tekeminen ei edellytä rekisteröitymistä asiakasrekisteriin.

Rekisterin tietosisältö

Asiakkaan perustiedot: asiakasnumero, sukunimi, etunimi, postiosoite, postinumero, postitoimipaikka, puhelinnumero, matkapuhelinnumero, sähköpostiosoite, tilaushistoria ja toimituksen seurantatiedot.

Rekisteriin tallennetaan asiakkaan antama lupa lähettää markkinointiviestintää.

Säännönmukaiset tietolähteet

Yhteystiedot tallennetaan asiakkaan rekisteröitymisen yhteydessä. Muut tiedot tallentuvat asiakkaan tehdessä ostoksia verkkokaupassa.

Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle

Rekisterin ylläpitäjä ei luovuta tietoja ulkopuolisille tahoille.

Rekisterin suojauksen periaatteet

Rekisterinpitäjän tietojärjestelmä sekä tiedostot on suojattu normaalisti käytössä olevilla teknisillä sujausmenetelmillä. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää käyttäjätunnusta ja salasanaa, jotka myönnetään vain rekisterinpitäjän henkilökuntaan kuuluvalle, jonka asemaan ja tehtäviin mainittu käyttöoikeus liittyy.

tech
Tampereen Juhlagalleria KY
Tullintori II kerros
Tullikatu 6
FI-33100, Tampere
FINLAND
puh. 020 7199 800
verkkokauppa (at) morsiusgalleria.com
Y-tunnus: 1531919-6
Powered by Clover Shop® - www.clovershop.com