Morsiusgalleria
Morsiusgalleria Facebookissa!
Verkkokauppamme
 

Klarna Joulukampanja

Kaikki ostokset nyt ilman käsirahaa, maksu helmikuussa 2018, korko 0%*

Nyt voit tehdä loppuvuoden hääostokset kaikessa rauhassa ja maksaa vasta helmikuun 2018 alussa! Joulukampanjalla saat marras - ja joulukuussa tehdyille ostoksille maksuaikaa helmikuun 2018 alkuun saakka 0 % korolla. Ainoa kulu on 3,99 sopimuskorvaus/ostoskerta.

Klarna tarkistaa ostohetkellä tilaajan luottokelpoisuuden. Tämä edellyttää joissain tapauksissa luottotietojen tarkistamista. Klarna ei luovuta luottotietojasi pankeille tai muille luotonantajille.

Siirtyminen joustavaan erämaksuun

Eräpäivänä voit joko maksaa koko ostoksen ilman korkoa tai alkaa maksaa erissä kuukausittain 22 %:n korolla. Voit hakea laskun muuttamista joustavaksi erämaksuksi maksamalla kokonaissummaa pienemmän summan. Joustava erämaksu tarkoittaa, että maksat omaan tahtiisi – kuukausittainen minimisumma on 1 % jäljellä olevasta velasta, kuitenkin vähintään 5 euroa. Veloitamme lisäksi käsittelymaksun 3,95 €/kk, jos maksat kertaluottoja kuukausittain erissä (veloitamme siis enintään yhden käsittelymaksun/kk, vaikka sinulla olisi useita kertaluottoja). Voit milloin tahansa maksaa koko luoton pois kerralla.

*Esimerkki: Jos teet ostoksen marraskuun alussa ja maksat koko ostoksen helmikuussa eräpäivään mennessä, kertaluoton todellinen vuosikorko 500 €:n ostokselle 3,99 €:n aloitusmaksulla on 4,88 %. Kertaluoton kokonaiskustannus on 503,99 € (jos maksat koko ostoksen eräpäivään mennessä). Jos siirryt joustavaan erämaksuun, esimerkiksi 1000 €:n ostokselle, joka maksetaan 12 samansuuruisessa 98 €:n kuukausierässä, todellinen vuosikorko on 34,64 %, ja luoton kokonaiskustannus on 1171 €.

Maksamattomasta laskusta veloitetaan 5 euron muistutusmaksu.

Mikäli sinulle tulee kysyttävää kampanja maksu- yms. ehdoista, pyydämme ystävällisesti sinua ottamaan yhteyttä Klarnaan numerossa 09 – 425 99 771. Asiakaspalvelu on avoinna arkisin klo 8-18.

Tässä linkki Klarnan yleisiin ehtoihin.
Tässä linkki vakiomuotoisiin eurooppalaisiin kuluttajaluottotietoihin.

info[ät]morsiusgalleria.com

Copyright morsiusgalleria 1999-2018

www.morsiusgalleria.com

Verkkokauppamme