Morsiusgalleria
Morsiusgalleria Facebookissa!
Verkkokauppamme
 

Klarna maksutavat

Mahtavat Klarna maksutavat Morsiusgalleriassa & Juhlagalleriassa:

Klarna Laskulla saat kaikki ostoksesi heti mukaan ilman käsirahaa ja 14 vrk maksuaikaa ilman korkoa ja kuluja!

Osta nyt, maksa jälkikäteen!

Klarna Laskulla maksaessasi asiointisi on turvallista ja helppoa.

 • Saat ostamasi tuotteet välittömästi mukaasi
 • Maksuaika aina 14 vuorokautta
 • Sinun ei tarvitse koskaan ilmoittaa maksukorttisi tietoja
 • Lataa alkuperäinen laskusi osoitteessa klarna.fi
 • Mahdollisuus maksaa lasku myös erissä (Klarna Tili, lue lisää alapuolelta)

Laskutusmaksu 0 € per tilaus. Maksun myöhästyessä laskun loppusummaan lisätään muistutusmaksu 5,00 € ja viivästyskorko 8.00 %. Klarna tarkistaa ostohetkellä tilaajan luottokelpoisuuden, mikä joissain tapauksissa voi tarkoittaa myös luottotietojen tarkistamista.

Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain mukaisesti. Klarna käyttää henkilötietoja asiakasanalyysien tekemiseen, henkilön tunnistamiseen, luottokelpoisuusarviointiin ja markkinointitarkoituksiin. Henkilötunnusta käytetään asiakasnumerona asiakashallinnollisista syistä.

Klarna Laskua voit käyttää kaikkiin sellaisiin tuotteisiin (ja palveluihin) mitkä saat heti mukaasi. Klarna Laskua ei siis voi käyttää esim. tehtaalta tilattavan puvun käsirahaan tai ennakkomaksuun, vain loppusuoritukseen. Klarna Laskun avulla saat minkä tahansa puvun tai tuotteen myymälästämme välittömästi mukaasi ja saat 14 vrk maksuaikaa ilman korkoa ja kuluja.

14 vuorokauden kuluessa päätät, haluatko maksaa koko laskun kerralla vai haluatko maksaa sen osissa Klarna Tilin avulla.

Maksa erissä alkaen 9 € / kk

Klarna Tili -maksutapa on suunniteltu niihin tilanteisiin, kun haluat itse päättää, millaisissa kuukausierissä lyhennät ostoksesi loppusummaa. Klarna Tili on myös paljon enemmän. Saat ostamasi tuotteet ennen kuin sinun tarvitsee maksaa niitä ja kaikki Klarna Tilillä maksetut ostokset yhdistetään yhdelle kuukausilaskulle. Myös eri kaupoissa Klarna Tilillä maksetut tilaukset yhdistyvät automaattisesti samalle kuukausilaskulle.

 • Saat tilaamasi tuotteet aina ennen kuin sinun tarvitsee maksaa niitä
 • Kuukausierä 9 € tai vähintään 1/24 kokonaissummasta
 • Sinun ei tarvitse luovuttaa maksukorttisi tietoja
 • Osta nyt, maksa seuraavan kuukauden lopussa
 • Voit aina halutessasi maksaa jäljellä olevan velan myös kerralla
 • Kaikki ostoksesi yhdistyvät samalle tilille ja samalle kuukausilaskulle
 • Tilinhoitomaksu 3,95 € / kk tilausmäärästä riippumatta.

Klarna Tilille tehdyn 1000 €:n ostoksen perustamismaksu perusehtojen mukaan on 0 €. Tämän hetkinen vuosikorko on 22 %, jolloin esimerkkiostoksen mukainen todellinen vuosikorko on 34,64 %. Ostoksen luottohinta on 1171 €. Kuukausieriä on 12 kappaletta ja erät ovat kooltaan 98 €. Esimerkin mukainen ostos edellyttää, että luoton kokonaissumma suoritetaan vuoden sisällä.

Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain mukaisesti. Klarna käyttää henkilötietoja asiakasanalyysien tekemiseen, henkilön tunnistamiseen, luottokelpoisuusarviointiin ja markkinointitarkoituksiin. Henkilötunnusta käytetään asiakasnumerona asiakashallinnollisista syistä.

Yleiset ehdot löydät täältä
Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot löydät täältä

Keskitä ostoksesi Morsiusgalleriaan ja Juhlagalleriaan! Käyttämällä meillä Klarna maksutapoja voit jakaa koko hääpukeutumisbudjettisi kätevästi vaikkapa 24 kuukauden ajalle ilman ennakkosäästöjä!

info[ät]morsiusgalleria.com

Copyright morsiusgalleria 1999-2017

www.morsiusgalleria.com

Verkkokauppamme