Morsiusgalleria
Morsiusgalleria Facebookissa!
Verkkokauppamme
 

Morsiuspuvut

Ainutlaatuinen morsiuspukuvalikoima

Me olemme aina halunneet tarjota asiakkaillemme korkealaatuisia, yksilöllisiä ja ainutlaatuisia hääpukumalleja. Siksi olemme etsineet maailmalta satojen parhaiden hääpukuvalmistajien joukosta mielummin ne valmistajat, joiden mallistoja ei ole myynnissä jokaisessa myymälässä Suomessa. Nimettömiä kopiopukuja tai heikkolaatuisia kiinalaisia halpapukuja et meiltä löydä, vaan maailman parhaita, yksilöllisiä, erittäin korkealuokkaisia ja tarkasti valikoituja merkkejä sekä malleja huippusuunnittelijoilta. Emme ole sidoksissa yhteenkään valmistajaan, joten voimme joka vuosi valita parhaat valmistajat ja niiltäkin vain parhaat, suomalaisille sopivat mallit.

Huomaa, että alla ei ole vain lista maailman parhaista mallistoista joista voit tilata minkä puvun tahansa, vaan jokaista mallistoa löytyy meiltä myös heti hyllystä! Satoja, kymmeniä tai muutamia/mallisto, mallistosta ja ajankohdasta riippuen.

Sesonkina 2017/2018 edustamme ja maahantuomme mm. seuraavia hääpukumallistoja:

Vasemmalla puolella olevasta navigaatiopalkista pääset näkemään muutamia eri mallistojen ‘varastomallejamme’ hintoineen. Kaikkien mallistojen kaikkien eri pukujen hintoja voit tiedustella joko myymälästämme tai sähköpostilla. Mikäli haluamaasi mallia/väriä/kokoa ei ole myymälässämme, voit tilata minkä tahansa mallin kauttamme tehtaan toimitusehtojen puitteissa.

Pukuvalikoimamme elää ympäri vuoden

Suomalaisesta normaalikäytännöstä poiketen otamme valikoimiimme myös valmistajien ns. välimallistoja, mitkä julkaistaan aina syksyisin. Näin löydät meiltä täysin uusia pukumalleja jo lokakuusta lähtien. Valmistajien aikataulujen johdosta suurimmillaan valikoimamme on marras - maaliskuussa, jolloin uusia malleja saapuu myymälään viikottain. Morsiusgalleriassa kannattaa siis vierailla usein tutkimassa uusimmat mallit.

Laaja malli-, väri-, koko- ja hintavalikoima

Emme ole keskittyneet tietyn tyyppisiin pukuihin, vaan meiltä löytyy jokaiselle jotakin. Klassisen yksinkertaista sitä haluaville, koristeita ja runsautta toisille ja kaikkea siltä väliltä. Koska meillä on mahdollisuus valita jokaisen pukutyypin parhaat edustajat parhailta valmistajilta, niin myös teemme. Pääosa morsiuspuvuista on vaaleita, mutta myös värillisten morsiuspukujen valikoimamme lienee maan laajin.

Normaalisti pidämme varastossa kokoja välillä 32-58 sekä joitakin malleja aina kokoon 66 asti. Suurin mallivalikoima on kokoluokissa 36-44. Valmispukujemme hintaskaala on erittäin laaja, meiltä löydät todennäköisesti sekä Suomen edullisimmat että kalleimmat puvut. Pääset sovittamaan kumpiakin samassa myymälässä ja voit itse päättää, mistä sinä haluat maksaa. Jos etsit edullista pukua, niin sinun kannattaa poiketa meillä. Saat varmasti kauniin ja täydellisesti istuvan puvun pienelläkin budjetilla!

Tervetuloa tutustumaan ilman ostopakkoa

Vaikka kävisit jokaisessa muussa Suomen morsiuspukuliikkeessä, et löydä niistä samoja pukuja kuin Morsiusgalleriasta. Etkä samanlaista hintatasoa. Siksi käynti Morsiusgalleriassa kannattaa aina. Vaikka et mitään ostaisikaan ja valikoimamme ei sinua miellyttäisi, olisit kuitenkin nähnyt paljon sellaista mitä muualla et näe.

Meillä voit luonnollisesti myös kuvata parhaat vaihtoehdot päälläsi, jotta voit vaikka vielä kotona päättää rauhassa lopullisesta valinnastasi. Muista siis ottaa kamera mukaan sovitteluun!

Valikoimamme lisäksi tulet hämmästymään vaikkapa pääkaupunkiseutuun verrattuna erittäin edullisesta hintatasosta. Mahdolliset matkakulut säästät kymmenkertaisesti löytäessäsi unelmien pukusi ja vaikkapa kaikki asusteet samasta paikasta. Syyttä ei 2/3 ostavista asiakkaistamme tule Pirkanmaan ulkopuolelta, lähes 50% pääkaupunkiseudulta.

Vasemman laidan navigaatiopalkista löydät linkit mallistosivuille, joissa näet muutamia malli- ja hintaesimerkkejä valmispukuvalikoimastamme. Huomaa, että kyseessä ei ole varastolista, mutta jokaista esillä olevaa mallia on ollut, on tällä hetkellä tai tulee olemaan myymälässämme riippuen ajankohdasta. Huomaa, että sivuillamme on esillä vain murto-osa myymälästämme löytyvistä malleista ja tilaamalla saat miltä tahansa edustamaltamme tehtaalta minkä tahansa mallin.

 

info[ät]morsiusgalleria.com

Copyright morsiusgalleria 1999-2017

www.morsiusgalleria.com

Verkkokauppamme