Morsiusgalleria
Morsiusgalleria Facebookissa!
Verkkokauppamme
 

Pellavapuvut

Pellavapuku - uniikkia luonnollisuutta

Tärkeä tiedotus: pellavapukujemme pääompelijan jouduttua sairaslomalle emme tällä hetkellä voi ottaa vastaan uusia pellavapukutilauksia!

Näinä Kiinassa valmistettujen tekokuitupukujen kulta-aikoina on lohdullista tietää, että voit valita myös uniikin, luonnollisen, eettisesti ja rakkaudella käsin valmistetun pellavapuvun Morsiusgalleriasta.

Pellavasta tehty hääpuku on hillityn tyylikäs, juhlavan arvokas mutta samalla luonnollinen, aivan kuten suomalainen morsiankin. Pellava on perinteinen suomalainen juhlakangas tuhansien vuosien perinteellä ja siinä yhdistyvät myös kaikki suomalaisen luonteenlaadun ominaisuudet.

Mikäli seremonia tai hääjuhla vietetään luonnon lähellä tai vaikkapa maaseudulla seurojentalolla, ei mikään muu materiaali sovi yhtä hyvin yhteen myöskin ympäristön kanssa. Asiakkaamme ovat teettäneet pellavapukuja vihkimisiin, jotka on suoritettu kallioluodolla sijaitsevassa kappelissa myrskyävän meren siintäessä alttaritauluna toimivan ikkunan läpi, vanhassa puu- tai kivikirkossa, luonnon keskellä hehkuvana kesäpäivänä tai syksyn ruskassa jne. Pellavapuku on kaikkialla sopusoinnussa ympäristön ja kantajansa kanssa eikä Suomessa ei ole juhlapaikkaa, jonne pellavainen hääpuku ei sopisi.


Pellavapuku sopii kantajalleen

Sen lisäksi, että pellavapuku sopii suomalaiseen luonteeseen ja suomalaiseen luontoon, sopii se täydellisesti myös kantajalleen. Mittatilaustyönä teetetyn pellavapuvun istuvuus on täydellinen, oli morsian sitten minkä kokoinen ja muotoinen tahansa. Vartalon hyviä puolia voidaan korostaa ja niitä vähemmän hyviä häivyttää tarpeen mukaan.

Morsian itse päättää mittatilauspukunsa materiaalit ja värit, joten puku sopii myös kantajansa värimaailmaan täydellisesti.

Pellava - yksinkertaisen tyylikäs materiaali

Pellava sopii materiaaleiksi sellaisiin hääpukuihin, jotka ovat leikkaukseltaan yksikertaisen tyylikkäitä, usein A-linjaisia. Prinsessahörhelöihin ja paljetti-/lasihelmiviritelmiin kannattaa käyttää satiinia tai silkkiä, joihin ne sopivat paljon paremmin. Kirjailuksi pellavaan sopii erinomaisesti esimerkiksi brodeeraus, samoin erilaiset nyöritykset, 3D-kirjailut, nauhat, pronssikorut ja sifonki. Valittavana on useita erilaisia pellavalaatuja sekä upeita murrettuja, luonnollisia värejä. Pellava on päällä mukava luonnon oma materiaali, se ei rypisty yhtään enempää kuin morsiussatiini ja päinvastoin kuin satiini, eläväpintainen pellava antaa rypyt myös anteeksi ja ne on tarvittaessa helppo suoristaa tavallisella höyrysilitysraudalla.


Yksityiskohtien juhlaa

Ainutlaatuisen materiaalinsa ja leikkausten lisäksi MGC -pellavapuvut erottuvat kaikista tehdastekoisista hääpuvuista yksityiskohtien runsaudella, brodeerausten ainutlaatuisuudella sekä rakkaudella toteutetuilla kolmiulotteisilla kirjailulla/somisteilla näin halutessasi.Yllättävän edullinen

Huolimatta siitä, että pellavapukumme ovat omassa ompelimossamme, eettisesti kestävällä tavalla käsin tehtyjä, ovat pellavapukumme yllättävän edullisia. Mittojesi mukaan tehty ainutlaatuinen pellavapuku ei ole tippaakaan kalliimpi kuin satiinista tai silkistä tehdastekoisesti valmistettu massatuotantopuku, joka tulee vastaan joka toisen morsiamen päällä paikallisen valokuvaamon ikkunalla. Pellavapukujen mallit hintoineen näet sivulla MG Collection.

Morsiusgallerian pellavapukujen valmistus on alusta viimeiseen silaukseen asti käsityötä. Käytämme maailman parhaita pellavalaatuja ja kaikki brodeeraukset ja muut somisteet tehdään suoraan kankaaseen, juuri niissä väreissä kun asiakas haluaa. Meillä on yli 15 vuoden kokemus pellavapukujen valmistuksesta, joten me todella tiedämme miten eri pellavalaadut käyttäytyvät erilaisissa puvuissa ja millaiset leikkaukset ovat sopusoinnussa ylvään materiaalin kanssa.

Teettäminen on helppoa

Pellavapuvun teettäminen on helppoa. Tutki etukäteen malleja nettisivuillamme, varaa aika myymälästämme ja tule sovittelemaan erilaisia pukuja ja yksityiskohtia. Sovittaminen on tärkeää, jotta tietäisit varmasti mikä malli sinulle sopii ja mikä ei. Koska lähes kaikki pellavapuvut teetetään asiakkaiden omien mittojen mukaan, pellavapukuja ei välttämättä ole sovitettavaksi montaa, mutta voit kokeilla muita pukuja lähes tuhannen puvun valikoimastamme.

Puku tehdään ilman välisovituksia, joten sinun ei tarvitse rampata myymälässä jatkuvasti, parhaimmillaan vain kaksi käyntikertaa (tilaus + nouto) riittää, viimeistelymuokkauksen johdosta mahdollisesti kolme. Tilattaessa perimme 200,- tilausmaksun. Kun pukusi on valmis, ilmoitamme siitä sinulle ja tulet sovittamaan pukuasi. Kaikissa meillä teetetyissä puvuissa on lähes kaksi kokoa varaa ottaa sisään tai päästää saumoista ulos, joten viimehetken painonmuutoksista ei ole haittaa. Mahdolliset viimeistelymuokkaukset tehdään erillisen korjaushinnaston mukaisesti.


Pellavapuku antaa vapautta asustevalintoihin

Jos pukeudut pellavapukuun, niin sinä voit huoletta käyttää tiaraa ja huntua. Hillityn tyylikäs pellavapuku mahdollistaa myös sen, että et käytä kiiltävää tiaraa vaan esimerkiksi luonnonkukkia, kuivakukkia tms. Myös kampauksen suhteen sinulla on enemmän vaihtoehtoja, koska luonnollisen kaunis pellavapuku ei välttämättä vaadi ylilaitettua kampausta.

Sulhanenkin voi halutessaan yhdistää pukeutumiseensa pellavaa esimerkiksi meillä teetetyillä pellavaliivillä ja juhlasolmiolla, jotka ovat kirjailtu juuri kuten morsiamen pellavapuku.

Pellavapuku - ei kaikkien valinta

Nätti massatuotantopuku silkistä tai satiinista on aina varma vaihtoehto, eikä suurinta osaa morsiamista haittaa se, että täysin samassa puvussa alttarille astuu kymmenet tai sadat muut morsiamet Suomessa, jopa samana vuonna. Jotkut morsiamet kuitenkin hakevat yksilöllisyyttä ja luonnollisuutta enemmän kuin muovista glitteriä tai bling-blingiä.

Jos Sinulla koskaan on ollut tälläisiä ajatuksia, niin tule tutustumaan Morsiusgallerian pellavapukuihin. Uskomme, että menetät niille sydämesi. Me ainakin olemme menettäneet.

Mikäli pellava kaikesta huolimatta materiaalina arvelluttaa, niin kaikkia MGC -malleja voi tilata myös satiinista ja taftista.

Värttinä-yhtyeen neidot pellavaisissa iltapuvuissaan The Lord of the Ring -musikaalin maailman ensi-illassa Kanadassa.

MG Collection (MGC) on Morsiusgallerian oma mallisto ainutlaatuisia, itse suunnittelemiamme pukuja. Kaikki malliston puvut valmistetaan käsityönä omassa ompelimossamme Liettuassa, joten voit olla varma aidosta valmistuksen eettisyydestä.

Näitä malleja saa joko omilla mitoillaan teettäen tai hyllystä vakiokokoisina varastotilanteen mukaan, oman valinnan mukaan joko luonnollisesta pellavasta (useita eri vaihtoehtoja), ylellisestä satiinista tai kevyestä taftista. Saatavilla olevat värit/laadut vaihtelevat ajankohdan ja materiaalin mukaan.

Voit tilata minkä tahansa oheisista malleista omilla mitoillasi pellavasta, satiinista tai taftista. Voit itse valita materiaalien ja kirjailuiden värit. Voit myös tehdä malleihin haluamiasi mallimuutoksia (mm. hihat pois, kirjailu pois, nyöritys selkään tms.), muutosten hintavaikutus lasketaan pukukohtaisesti. Voit myös suunnitella täysin oman mallin yhdessä hääpukeutumisneuvojamme kanssa. Hintoihin ei sisälly mahdollinen viimeistelymuokkaus.

Klikkaamalla pientä kuvaa näet mallista isompia kuvia uudessa ikkunassa. Pahoittelemme itse otettujen kuvien laatua.

“Anemone” 860,-

“Antonia” 885,-

“Araliana” 915,-

“Bettina” 885,-

 

 

 

 

“Ebba” 839,-

“Eetla” 915,-

“Harriet” 750,-

“Ilana” 915,-

 

 

 

 

 

“Manda” 990,-

“Stella” 859,-

“Arlina” 890,-

 

 

 

 

 

nerinep

“Amele” 890,-

“Amele” 890,-

“Nerine” 899,-

Carita 860,-

Kuvassa pellavasta.

Kuvassa satiinista.

 

 

info[ät]morsiusgalleria.com

Copyright morsiusgalleria 1999-2017

www.morsiusgalleria.com

Verkkokauppamme