Morsiusgalleria
Morsiusgalleria Facebookissa!
Verkkokauppamme
 

Sincerity Designer Days

Varaa sovitusaikasi:

Whatsapp
040 6411 739

Puhelin
020 7199 800

Lauantait täyttyvät nopeasti, arkisin on paremmin tilaa!

Kaikki Sincerity -fanit kautta Suomen, tervetuloa ainutlaatuiseen Sincerity Designer Day -tapahtumaan Morsiusgalleriassa maanantai 18.9. - lauantai 7.10. välisenä aikana.

Luvassa mm.

* Suuri erä meillä ennen näkemättömiä, huikean kauniita uusia Sincerity -malleja, joita pääset sovittamaan vain näiden päivien ajan. Päivien jälkeen nämä mallipuvut palautetaan tehtaalle, joten nyt sinulla on ainutkertainen tilaisuus tulla sovittamaan unelmapukuasi!

* Kaikista Sincerity ja Sweetheart -mallistojen puvuista -15% alennus

* Kaikki näiden päivien aikana Sincerity -pukunsa tilanneet saavat pukunsa luovutuksen yhteydessä henkilökohtaisen muiston puvun suunnittelijalta Tony Menteliltä

* Isot Sincerity -mallikirjat myymälässä, joten voit varmistaa oikean kokosi sovittamalla myymälässä olevia malleja ja tilata minkä tahansa Sincerity -mallin, myös 2018 -mallistosta

* Kaikkiaan sovitettavana yli 50 kpl Sincerity ja Sweetheart -mallia, kokoluokissa 34-48

* Valmistajan edustaja Tiina Rauhala paikalla tiettyinä päivinä* vastaamassa kysymyksiisi Sincerity -mallistosta ja suunnittelija Tony Mentelistä

Kaikki tämä vain ainutlaatuisessa Sincerity Designer Days -tapahtumassa Morsiusgalleriassa, tervetuloa!

Varaa sovitusaikasi myymälän aukioloaikoina numerosta 020 7199 800
tai milloin tahansa Whatsappilla 040 6411 739.

Alla esimerkkinä muutamia sovitettavaksi tulevia uusia malleja ja huomaa, että nämä ovat sovitettavissa vain ja ainoastaan Sincerity Designer Days -viikkojen ajan!

Lisätietoa Sincerity Designer Days -päivistä:

 • Ajankohta maanantai 18.9. - lauantai 7.10.2017.
 • Myymälä avoinna ma-to 11 - 18, pe 10 - 18 ja lauantaisin 9.30-18.
 • Erikoiserä Sincerity -malleja on esillä vain Designer Days -tapahtuman ajan, ei sen jälkeen. Nämä mallipuvut ovat kaikki koossa 36/38, mutta myymälässämme on kymmeniä muita Sincerity ja Sweetheart -malleja kokoluokissa 34-48.
 • *Ajat näet Facebook-sivultamme.
 • Ajanvaraus ei pakollinen, mutta erittäin suositeltava. Ilman ajanvarausta joudutte odottamaan henkilökohtaista hääpukeutumisneuvojaa määrittelemättömän ajan tai ette pääse sovittelemaan välttämättä lainkaan. Meillä ei ole ilman ajanvarausta saapuville varattuna omaa ylimääräistä hääpukeutumisneuvojaa, vaan kaikki hääpukeutumisneuvojamme palvelevat ajan varanneita ensin.
 • Sovitusaika on 1,5 tuntia ja myymälään kannattaa saapua vähintään 30 minuuttia ennen omaa aikaa. Tämä siksi, koska meillä on yli 400 hääpukua varastossa ja niistä kannattaa valita mieleisiä sovitusmalleja jo etukäteen, ettei iso osa sovitusajasta mene valtavan pukuvalikoiman läpikäymiseen :)
 • HUOMAA: Luonnollisesti sovitusaikatauluista pyritään pitämään kiinni mahdollisimman hyvin, mutta päivät ovat pitkiä ja sovittajia on useita kymmeniä, joten aina silloin tällöin aikataulut voivat vähän pettää ja voit joutua odottamaan omaa vuoroasi aikavarauksesta huolimatta. Kannattaa siis ottaa mukaan matkaan roppakaupalla iloista häähulinamieltä ja pitkää pinnaa :) Muista myös saapua myymälään hillitysti tai mieluummin kokonaan hajustamattomana, jotta myös hajusteherkille asiakkaillemme sovitustilanne olisi mahdollisimman miellyttävä.
 • Ihan jokaiselle sovittajalle on varattuna oma hääpukeutumisneuvoja sekä henkilökohtainen sovitustila, mistä ei täydy poistua lainkaan koko sovitustilanteen aikana, eivätkä vieraat ihmiset pääse katselemaan sinua sovitustapahtuman yhteydessä.
 • Ajanvaraukset vain käymällä myymälässä tai soittamalla myymälän aukioloaikoina numeroon 020 7199 800. Voit myös lähettää Whatsapp-viestiä numeroon 040 6411 739 ja vastaamme siihen heti kun ehdimme. Tapahtuman aikana emme aina välttämättä ehdi vastata puhelimeen, tällöin yritä hetken kuluttua uudestaan.
 • Sovitusaikoja ei voi varata Facebookin kautta.
 • Alennukset ja muut edut eivät koske aikaisemmin sovittuja kauppoja.
 • Tilattavien tuotteiden toimitusajat malli/kokokohtaisia.
 • Käytössä kaikki normaalit maksutapamme normaalien maksuehtojen mukaisesti. Kaikki tuotteet mukaan myös ilman käsirahaa ja pienillä kuukausierillä Klarna Tilin avulla.

Tervetuloa!

 

info[ät]morsiusgalleria.com

Copyright morsiusgalleria 1999-2018

www.morsiusgalleria.com

Verkkokauppamme