Morsiusgalleria
Morsiusgalleria Facebookissa!
Verkkokauppamme
 

Tanssiaispuvut

Ainutlaatuiseen päivään, ainutlaatuiselle ihmiselle, ainutlaatuinen tanssiaispuku Morsiusgalleriasta

Tanssiaispukuja saa kaikkialta, mutta mikäli hankit pukusi tähän yhteen elämäsi ikimuistoisempaan päivään Morsiusgalleriasta, saat useita ainutlaatuisia etuja:

Kenelläkään muulla koulussasi ei ole samaa pukua kuin sinulla. Useimmat tanssiaispukumallimme ovat Suomessa saatavissa vain meiltä ja myymme ainoastaan yhden puvun per malli/koulu, joten kenelläkään muulla ei ole samaa pukua kuin sinulla, ei edes toisen värisenä.

Parhaat leikkaukset, materiaalit ja käsityön laatu. Kaikki tanssiaispukumme ovat yksien maailman suosituimpien pukumerkkien (esim. TheDress ja Alfred Angelo) suunnittelemia ja valmistamia, parhaista mahdollisista materiaaleista. Käsityön laatu on ylittämätöntä ja leikkaukset on suunniteltu imartelevaksi suomalaiselle vartalolle. Puvuissamme ei koskaan käytetä esimerkiksi liimattuja helmiä tai mitään muitakaan heikkolaatuisia materiaaleja tai työmenetelmiä.

Muutokset pukuun mahdollisia. Kaikista puvuistamme lyhennetään mahdollisesti liian pitkä laahus pois ilman lisäkustannuksia. Mallista riippuen voit myös esittää toiveita muista muutoksista esimerkiksi kirjailuiden määrään tms. ja toiveet pystytään hyvin usein toteuttamaan, ainakin TheDress -malliston osalta.

Korjausompelu joko meillä tai muualla valintasi mukaan. Mikäli vakiokokojemme mukaiseen pukuun tarvitaan pieniä viimeisteleviä korjaustöitä täydellisen istuvuuden varmistamiseksi, voit teettää ne meillä helposti ja nopeasti korjausompeluhinnastomme mukaan tai tehdä ne vaikkapa itse.

Lähes 100 eri värivaihtoehtoa ja satoja väriyhdistelmiä. Kaikkia TheDress -malleja on saatavissa lähes 100 eri värissä ja Alfred Angelon tanssiaispukumalleja on saatavissa vuorostaan 61 eri värissä ja sadoissa eri väriyhdistelmissä, joten saat varmasti juuri persoonaasi ja teemaasi sopivat värit pukuusi. Värikartat löytyvät myymälästä.

Sano EI lapsityövoimalle! Useiden verkkokauppojen käsittämättömän edulliset hinnat pohjautuvat pitkälti ala-arvoisiin materiaaleihin, työn laatuun sekä usein ikävä kyllä myös eettisesti kestämättömään valmistamiseen mm. lapsityövoimalla. Tanssiaispukumme valmistetaan tarkasti valvottujen hääpukuvalmistajien tehtailla, todistettavasti eettisin työehdoin.

Saatavissa ja sovitettavissa koot 32-54. Olipa kokosi sitten mikä tahansa, meiltä voit tilata itsellesi parhaiten sopivan koon. Ja mikä tärkeintä, meiltä löytyy aina myymälästä sovitusmallit koossa 32-54, joten mitään yllätystä puvun sopivuudesta ei sen valmistuttua voi olla tiedossa. Pukujemme mitoitukset ovat suomalaisille vartaloille suunniteltuja, mikä takaa parhaan istuvuuden ja mukavuuden pitkän päivän aikana.

Pukusi valmistetaan Sinulle yksilöllisesti. Näitä pukuja et näe rekissä rähjäätymässä etkä alelaarissa sesongin loputtua, sillä pukusi valmistetaan tilauksesta vain Sinulle.

Legendaarista Morsiusgallerian palvelua myös Sinulle. Oma huippuammattitaitoinen mutta samalla rento pukeutumisneuvoja avustamassa ja oma sovitustila käytössä koko ajan vain Sinua varten. Voit ottaa mukaan myös ystävän, vanhemmat tai vaikka kummatkin makutuomareiksi, meille mahtuu.

Turvallista ja huoletonta ostamista. Tilaamalla tanssiaispukusi Morsiusgalleriasta voit olla täysin varma, että pukusi on varmasti juuri kuten halusit ja saapuu ajallaan.

Tanssiaispuvuistamme lyhyesti:

  • Meillä ei ole erillisiä tansssiaispukumallistoja, vaan voit valita minkä tahansa pukumalleistamme tanssiaispuvuksesi.
  • Suosittelemme kuitenkin lämpimästi TheDress ja Alfred Angelo -mallistoja, koska niissä useimmiten valittavana lähes 100 eri värivaihtoehtoa ja TheDress -mallistoon pystytään mahdollisesti tekemään tehtaalla myös asiakaskohtaisia muutoksia.
  • TheDress ja Alfred Angelo -pukujen toimitusaika noin 3 kuukautta.
  • Kaikista puvuista lyhennetään ylipitkä laahus tanssiaismittaan veloituksetta.
  • Myymälässä sovittavissa Alfred Angelo ja TheDress -mallistoista koot välillä 32-54. Sovitusmallien avulla oman koon määrittäminen halutussa mallissa (vaikka juuri sitä mallia ei olisi sovitettavana omassa koossa) on helppoa.

Alla muutamia ainutlaatuisen laadukkaita ja hyvin istuvia TheDress -malleja, joissa olet tanssiaisten kuningatar.
Vain yksi kappale kutakin mallia/lukio, joten toista samanlaista ei tansseissa ole!

 

 

 

 

Kaikissa TheDress -malleissa laahus valmistetaan tehtaalla tanssiaispituuteen veloituksetta. 100 värivaihtoehtoa.

Chara 599,-

Equuleus 790,-

Maia 790,-

Electra 790,-

Gomeisa 920,-

Centaurus 815,-

Naos 875,-

Monoceros 965,-

...sekä kymmeniä muita TheDress-malleja tilattavissa lähes 100 värissä, katso kaikki mallit >

info[ät]morsiusgalleria.com

Copyright morsiusgalleria 1999-2017

www.morsiusgalleria.com

Verkkokauppamme