Morsiusgalleria
Morsiusgalleria Facebookissa!
Verkkokauppamme
 

Vuokrapuvut

Vuokrapukukäytäntömme on uudistunut täydellisesti: mitään erillistä vuokrapukumallistoa ei enää ole, vaan kaikki myymälässämme olevat vuokrauskelpoiset mallipuvut ovat vuokrattavissa!

Kaikkien vuokrattavien pukujen vuokrahinta on 70% puvun ostohinnasta, kuitenkin vähintään 250,-.

Vuokrauskelpoinen mallipuku on sellainen puku, joka löytyy myymälästämme, on vesipestävissä (eli ei mm. tyllipuku) ja joka on tarvittaessa teknisesti ennallistettavissa alkuperäiseen kokoonsa/malliinsa siihen mahdollisesti haluttavien korjausompelutöiden jälkeen. Hääpukeutumisneuvojamme tekevät aina lopullisen päätöksen kunkin puvun soveltumisesta vuokraukseen sen jälkeen, kun siihen mahdollisesti tarvittavat korjausompelutyöt on selvitetty.

Mikäli et näe vaikkapa tunnesyistä tärkeäksi omistaa hääpukuasi, niin vuokraamalla hääpukusi voit ensinnäkin säästää satoja euroja, eikä Sinulla ole häiden jälkeen tarvetta alkaa kauppaamaan pukuasi ja kiertämään loputtomasti kirpputoreja. Myös mikäli olet liian myöhään liikenteessä, eikä haluamaasi pukua ehditä enää tilaamaan tehtaalta mutta meiltä löytyy se varastosta, on vuokraaminen loistava vaihtoehto.

Tervetuloa tutustumaan koko satojen pukujen valikoimaamme ja kysymään hääpukeutumisneuvojiltamme, mitkä kaikki niistä on mahdollista vuokrata.

Naisten vuokrapukujen vuokraehtomme:

  • Kaikki myymälässä olevat, materiaaleiltaan ja teknisesti vuokraukseen soveltuvat mallit ovat vuokrattavissa. Hääpukeutumisneuvojamme tekee vuokrauspäätöksen pukukohtaisesti.
  • Vuokrahinta on 70% puvun ohjehinnasta, kuitenkin vähintään 250,-.
  • Pukujen vuokra-aika on 5 vuorokautta, ellei toisin sovita. Lyhyemmästä ajasta ei myönnetä hyvitystä. Ennalta sovitun ajan ylittämisestä peritään hyvitysmaksu.
  • Pukua varattaessa maksetaan varausmaksu. Loppusuoritus pukua noudettaessa. Mahdollisen peruutuksen sattuessa varausmaksua ei palauteta. Varausmaksu on pukukohtainen.
  • Asiakas on velvollinen korvaamaan puvulle sattuneet vahingot (ei koske normaalia likaantumista) todellisten korjauskustannusten mukaan.
  • Asiakas voi myöskin ottaa vuokravakuutuksen (50,-), jolloin vahinkotapauksissa omavastuu on 0,- euroa. Kadonneita tai tahallaan vahingoitettuja pukuja vakuutus ei korvaa.
  • Vuokrahinnat sisältävät puvun vuokran, pesun ja silityksen. Mahdolliset asusteet, muutoskorjaukset, tarvikkeet ja vakuutus eivät sisälly vuokrahintaan. Vain sellaisia muutoskorjauksia on mahdollista tehdä, joiden jälkeen puku on mahdollista palauttaa alkuperäiseen kokoonsa/malliinsa.
  • Myymälässämme saa valokuvata, joten morsian voi ottaa kuvan puvusta mm. kampaajaa varten.

Pukujen lisäksi vuokraamme alushameita ja marabou -stoolaa. Hiuskoristeet, hunnut, käsineet yms. eivät sovellu vuokraukseen. Ne ovat meillä myöskin niin edullisia ostaa, että tarvetta vuokraukseen ei ole.

Koska mallistomme elää jatkuvasti ympäri vuoden, ei tässä ole mahdollista esitellä koko vuokrattavien pukujen valikoimaamme. Tule siis myymäläämme tutustumaan ajankohtaiseen tarjontaamme.

info[ät]morsiusgalleria.com

Copyright morsiusgalleria 1999-2017

www.morsiusgalleria.com

Verkkokauppamme