Morsiusgalleria
Morsiusgalleria Facebookissa!
Verkkokauppamme
 

White Wedding Weeks

Varaa aikasi
020 7199 800
tai Whatsapp
040 6411 739!

Ajan varaaminen ei ole pakollista, vaan voit tulla kun sinulle sopii ja sovittamaankin pääsee sitä mukaan jos/kun sovitustiloja vapautuu.

Kuitenkin esim. lauantait ja joulun välipäivät ovat niin kiireisiä, että jos haluat päästä sovittamaan, niin aika kannattaa ehdottomasti aina varata.

Tervetuloa!

Talven 2017/2018 viimeinen alennuskampanja voimassa 30.12.2017 asti. Jos haluat unelmiesi hääpuvun kesälle 2018 alennettuun hintaan ja huikeilla eduilla niin tule heti, vain muutama lauantai enää aikaa.

Kaikille yli 500,- hääpuvun ostajille vapaavalintainen* iltapuku myymälästä ilmaiseksi kaupan päälle tai
-10% alennus hääpuvusta

 

Kaikki loput Special Day -mallierän** hääpuvut
 100,-/150,-/kpl

 

Kaikki värilliset lyhyet iltapuvut 50,-/kpl

 

Kaikki morsiuslasten puvut 25,-/kpl

 

Kaikki Dyzey -alushameet 25,-/kpl

 

Kaikki kullanväriset tiarat 15,-/kpl

 

Kaikki värilliset juhlabolerot 10,-/kpl

 

Kaikki värilliset juhlakäsineet 5,-/kpl

 

MG ja JG 100,- lahjakortit*** 90,-/kpl

 

Klarnan Joulukampanjalla kaikki tuotteet heti mukaan ilman käsirahaa, maksu vasta helmikuussa 2018,
korko 0%

Tarjoukset voimassa myymälässä 30.12.2017 asti tai niin kauan kuin tavaraeriä riittää.

Ajan varaaminen ei pakollista mutta jos haluat varmasti päästä sovittelemaan pukuja, niin tällöin kannattaa aina varata aika. Varsinkin lauantait ovat erittäin täysiä kuin myös joulun välipäivät!

Tervetuloa palveltavaksi!

Lisätietoa White Wedding Weeks -kampanjasta:

  • * Vapaavalintainen iltapuku tarkoittaa kaikkia myymälässä juuri sillä hetkellä olevia värillisiä (ei ivory, ei TheDress) ilta- ja juhlapukuja tai morsiuslasten pukuja. Ilmainen puku täytyy valita viimeistään kahden viikon kuluttua hääpuvun hankinnasta/tilauksesta ja se ei ole henkilökohtainen, joten sen voi vapaasti antaa vaikkapa kaasolle tai kenelle tahansa haluat. Ilmaisen iltapuvun saa heti mukaansa kun vähintään hääpuvun tilaus-/varausmaksu on suoritettu.
  • ** Iso erä (kymmeniä) uusia Special Day, MG Collection yms. merkkipukuja kokoluokissa 34-44,  lähes kaikki kuitenkin kokoja 34-38.
  • *** Lahjakortit täytyy käyttää kalenterivuoden 2018 aikana Morsiusgalleriassa tai Juhlagalleriassa, ei vaihdeta rahaan eikä anneta palautuksia.
  • Alennukset ja kampanjatarjoukset EIVÄT koske sovittuja kauppoja.
  • Myymälä on avoinna normaalien aukioloaikojen mukaisesti.
  • Sovitusajan varaukset normaalisti niin kauan kuin vapaita aikoja riittää, mutta voit ehdottomasti tulla myös ilman ajanvarausta. Halutessasi kuitenkin varmasti päästä sovittamaan, on ajan varaus ehdottomasti suositeltavaa.
  • Maksutapoina käteinen, pankkikortti, yleisimmät luottokortit sekä Klarna Joulukampanja (tuotteet mukaan ilman käsirahaa, maksu helmikuussa 2018, korko 0%!). Mercator -pukutarjous voimassa vain, mikäli puku maksetaan kokonaisuudessaan käteisellä, pankki- tai luottokorteilla tai Klarna -rahoituksella.
  • Kaikki tarjoukset voimassa 30.12.2017 asti tai niin kauan kuin rajattua valikoimaa riittää. Kaikki tarjoukset välimyyntivarauksin ja oheisissa kuvissa olevat yksittäiset mallit ovat esimerkkejä valikoimista tarjouksen alkaessa, sitoumuksetta ja välimyyntivarauksin.

Lisätietoja ja ajanvaraukset numerosta 020 7199 800 tai Whatsapp 040 6411 739!

info[ät]morsiusgalleria.com

Copyright morsiusgalleria 1999-2018

www.morsiusgalleria.com

Verkkokauppamme