Tietosuojaseloste

1. Rekisteriseloste

Henkilötietolaki (523/99) 10 §

Laatimispäivä 6.4.2010

1.1. Rekisterinpitäjä

Morsiusgalleria/Takenoko OÜ

Pikk 62-3

44307 Rakvere

Rekisterinumero: 14599242

VAT: EE102114548

ESTONIA

1.2. Rekisteriasioista vastaava

Kimmo Laurila

Pikk 62-3

44307 Rakvere

ESTONIA

webmaster(ät)morsiusgalleria.com

1.3. Rekisterin nimi

Morsiusgallerian verkkokaupan käyttäjärekisteri

1.4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus (rekisterin käyttötarkoitus)

Morsiusgallerian verkkokaupan käyttäjärekisteriin tallennettuja henkilötietoja käytetään asiakassuhteiden hoitamiseen, yhteydenottojen hoitamiseksi, markkinointitarkoituksiin sekä muihin verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin.

1.5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteriin kerätään rekisteröidyistä perustietoja, kuten:

- nimi

- osoite

- puhelin

- sähköposti.

1.6. Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisterinpitäjä rekisteröi Morsiusgallerian verkkokaupan käyttäjästä ne tiedot, jotka käyttäjä itse ilmoittaa verkkosivustoa käyttäessään.

1.7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle

Ei säännönmukaisia tietojen luovutuksia kolmansille osapuolille. Ei tietojen luovutuksia EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

1.8. Rekisterin suojauksen periaatteet

Morsiusgallerian verkkokaupan käyttäjärekisterin tiedot on tallennettu rekisterinpitäjän järjestelmään. Järjestelmään sisäänpääsy edellyttää käyttäjätunnuksen ja salasanan syöttämistä. Järjestelmä on myös suojattu palomuurein ja muiden teknisten keinojen avulla. Järjestelmään tallennettuihin rekisterin sisältämiin tietoihin pääsevät ja niitä ovat oikeutettuja käyttämään vain tietyt, ennalta määritellyt rekisterinpitäjän työntekijät. Rekisterin sisältämät tiedot sijaitsevat lukituissa ja vartioiduissa tiloissa.

1.9. Rekisteröidyn kielto-oikeus

Rekisteröidyllä on oikeus kieltää rekisterinpitäjää käsittelemästä häntä itseään koskevia tietoja suoramainontaa, etämyyntiä ja muuta suoramarkkinointia sekä markkina- ja mielipidetutkimusta samoin kuin henkilömatrikkelia ja sukututkimusta varten. Kielto tulee tehdä kirjallisesti ja osoittaa rekisteriasioista vastaavalle henkilöille.

1.10. Rekisteröidyn tarkastus-oikeus

Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa rekisteriin tallennetut itseään koskevat tiedot ja saada niistä kopiot. Tarkastuspyyntö tulee tehdä kirjallisesti ja osoittaa rekisteriasioista vastaavalle henkilölle.

1.11. Tiedon korjaaminen

Rekisterinpitäjä oikaisee, poistaa tai täydentää rekisterissä olevan, käsittelyn tarkoituksen kannalta virheellisen, tarpeettoman, puutteellisen tai vanhentuneen henkilötiedon oma-aloitteisesti tai rekisteröidyn vaatimuksesta. Rekisteröidyn tulee ottaa yhteyttä rekisterinpitäjän rekisteriasioista vastaavaan henkilöön tiedon korjaamiseksi.

2. Evästeiden käyttö

Morsiusgallerian verkkokauppa käyttää evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi.

Eväste (cookie) on pieni tekstitiedosto, joka tallennetaan tilapäisesti käyttäjän kiintolevylle. Evästeitä käytetään lähes kaikilla verkkosivustoilla, eivätkä sivustot välttämättä toimi kunnolla ilman evästeitä.

Eväste sisältää satunnaisesti luodun yksilöivän tunnuksen, jonka avulla voimme tunnistaa laitteesi ja kerätä tietoa siitä, mitä sivuja ja toimintoja verkkokaupassa käytät.

2.1. Evästeet ja tilastointi

Käytämme Google Analytics -ohjelmaa kerätäksemme tietoja siitä, miten verkkokauppaa käytetään. Tietojen avulla pyrimme saamaan käsityksen siitä, mitä verkkokaupan asiakkaat haluavat ja miten voimme parhaiten antaa asiakkaille hyvän käyttökokemuksen.

2.2. Evästeiden estäminen ja poistaminen

Voit estää evästeiden käytön laitteellasi muuttamalla selaimesi asetuksia. Asetusten sijainti riippuu selaimesta. Kannattaa kuitenkin ottaa huomioon, että monet toiminnot edellyttävät, että verkkokauppa tallentaa tekemäsi valinnat. Jos estät evästeet, et välttämättä voi käyttää kaikkia toimintoja.

3. Tietojen välittäminen verkkomaksujen yhteydessä

Verkkomaksujen yhteydessä asiakas luovuttaa maksun suorittamisessa tarvittavat tiedot valtuutetulle maksunvälittäjälle Maksekeskus AS.

Ostoskorisi on tyhjä
Voit muuttaa toimitustavan tilaussivulla.

Toimitusehdot

Verkkokaupan tilaus-, maksu- ja toimitusehdot lyhyesti:

  • Kaikilla tuotteilla on 14 vrk. vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain käyttämättömiä, tahrattomia myyntikelpoisia tuotteita, joissa on kaikki tuotelaput paikallaan. Asiakas maksaa palautuspostimaksun, myymälään palauttaminen on maksutonta. 
  • Verkkokaupan kautta tilattavien tuotteiden toimitusaika on normaalisti n. 7-21 vrk (Sedinum -hääpuvut n. 10 viikkoa). Mikäli toimitusaika poikkeaa tästä huomattavasti, otamme yhteyttä välittömästi. Pikatilauksissa ota yhteyttä asiakaspalveluun.
  • Toimituskulut lähimpään Postiin tai pakettiautomaattiin ovat 8,90/lähetys. Yli 100,- arvoiset tilaukset toimitetaan toimituskuluitta. Nouto myymälästä on maksutonta. 
  • Koska osa tuotteista valmistetaan asiakaskohtaisesti vasta tilauksen jälkeen ja niiden materiaalit ovat erityisen herkkiä, pidätämme oikeuden olla toimittamatta tilauksia, joissa saman tuoteryhmän tuotteita tilataan useampi kuin yksi/tilaus. Näissä tapauksissa otamme yhteyttä tilaajaan ja kysymme, minkä tuotteista hän haluaa toimitettavaksi ja muista palautamme hinnan. 
  • Morsiusgalleria ei vastaa siitä, jos tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy Morsiusgallerian vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta kuten pandemiasta, sodasta, luonnonmullistuksesta, vienti- tai tuontikiellosta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen häiriintymisestä tai muusta vastaavasta Morsiusgallerian -verkkokaupan toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta.

Täydelliset toimitusehdot

Nämä toimitusehdot ovat voimassa 12.1.2021 alkaen.

Verkkokauppa

Morsiusgalleria/Takenoko OÜ
Pikk 62-3
44307 Rakvere

0400 44 99 65
kauppa@morsiusgalleria.com
www.morsiusgalleria.com
EE102114548

Verkkokauppa osoitteessa www.morsiusgalleria.com myy tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille manner-Suomeen (Ahvenanmaalle korotetulla toimitusmaksulla). Nämä ehdot ovat voimassa ainoastaan tämän verkkokaupan kautta tehdyissä tilauksissa, ei myymälässämme tehtävissä tilauksissa. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Hinnat ja valikoimat verkkokaupassa ja myymälässä voivat erota toisistaan. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan verkkokaupassa siirtämällä ne ostoskoriin ja maksamalla ostoskorin sisältö verkkomaksupalvelussa tai käyttämällä maksutapaa "Ennakkomaksu tilisiirrolla". Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen, ellei erikseen toisin mainita. Tilatessasi verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Maksaminen ja maksutavat

Maksupalveluna toimii Maksekeskus AS, jonka kautta maksuvaihtoehtoina toimivat luottokorttimaksu (Visa/MasterCard) sekä verkkopankkimaksut (Aktia, Ålandsbanken, Danske, Handelsbanken, Nordea, Oma Säästopankki, Pohjola, POP Pankki, S-Pankki, Säästopankki).

Ilmoittamalla tietoja kassalla hyväksyt Maksekeskus AS ehdot. Painamalla ”Osta” painiketta hyväksyt Morsiusgalleria yleiset ehdot.

TÄRKEÄÄ! Kun käytät pankkilinkkimaksua, vahvista tilaus ja klikkaa sitten Palaa kauppiaalle -painiketta. Maksujen suorittamiseen tarvittavat henkilötiedot siirretään valtuutetulle käsittelijälle Maksekeskus AS: lle. Sopimus astuu voimaan, kun maksettava summa siirretään verkkokaupan pankkitilille.

Voit myös maksaa tilauksesi ennakkomaksuna pankkisiirrolla. Valitessasi tämän maksutavan, saat tarvittavat maksutiedot tilausvahvistuksen yhteydessä sähköpostiisi ja voit sen jälkeen maksaa laskun parhaaksi katsomallasi tavalla. Tilaus astuu voimaan kun maksusi on nähtävillä Morsiusgallerian tilillä. Huomaa, että tämä voi tarkoittaa pientä viivettä maksun maksamisen ja sen tilillämme näkymisen välillä.

Tilaus- ja maksuvahvistus

Kun olemme vastaanottaneet tilauksesi, lähetämme sinulle välittömästi sähköpostilla tilausvahvistuksen, josta näkyvät tilaustietosi. Tarkasta aina tilausvahvistuksen sisältö. Jos sinulla on kysyttävää, ota heti yhteys asiakaspalveluumme. Säästä tilausvahvistus mikäli joudut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluun. Asioidessasi asiakaspalvelussa pidä aina mahdollinen asiakasnumerosi ja tilausnumerosi saatavilla. Tarkasta aina, että paketin sisältö täsmää tilausvahvistuksessa olevien tuotteiden kanssa.

Koska osa tuotteista valmistetaan asiakaskohtaisesti vasta tilauksen jälkeen ja niiden materiaalit ovat erityisen herkkiä, pidätämme oikeuden olla toimittamatta tilauksia, joissa saman tuoteryhmän tuotteita tilataan useampi kuin yksi/tilaus. Näissä tapauksissa otamme yhteyttä tilaajaan ja kysymme, minkä tuotteista hän haluaa toimitettavaksi ja muista palautamme hinnan.

    Asiakaspalveluumme saat yhteyden seuraavilla tiedoilla:

    Morsiusgalleria/Takenoko OÜ
    Pikk 62-3
    44307 Rakvere

    0400 44 99 65
    kauppa@morsiusgalleria.com
    www.morsiusgalleria.com
    EE102114548

    Toimitustavat ja -kulut

    Posti- ja pakkauskulut ovat 7,90/lähetys, riippumatta tilattavien tuotteiden määrästä/koosta/painosta. Yli 100,- arvoiset tilaukset toimitetaan postikuluitta. Tilauksen nouto myymälästä on maksutonta. Tilaukset toimitetaan lähimpään Postiin tai postiautomaattiin. Mikäli haluat toimituksen jollakin muulla tavalla tai pikana, ota yhteyttä asiakaspalveluun.

    Toimitusaika

    Tuotteiden toimitusajat vaihtelevat n. 7-21 vrk välillä tuotteesta ja ajankohdasta riippuen. Mikäli tarvitset tuotteen nopeammin, ota yhteyttä asiakaspalveluun.

    Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista. Verkkokauppa tiedottaa sivuillaan poikkeavista toimitusajoista.

    Palautusehdot

    Peruuttamisoikeus

    Teillä on oikeus peruuttaa tämä sopimus 14 päivän kuluessa syytä ilmoittamatta. Peruuttamisen määräaika päättyy 14 päivän kuluttua siitä, kun viimeinen tavaraerä on vastaanotettu tai ladattavien tuotteiden kohdalla tilauksen vastaanottohetkestä.

    Peruuttamisoikeuden käyttämiseksi teidän on ilmoitettava meille päätöksestänne peruuttaa sopimus yksiselitteisellä tavalla (esimerkiksi kirjeellä postitse tai sähköpostilla). Voitte käyttää myös tulostettavaa palautuslomakettamme, mutta sen käyttö ei ole pakollista.

    Peruuttamisen määräajan noudattamiseksi riittää, että lähetätte ilmoituksenne peruuttamisoikeuden käytöstä ennen peruuttamisajan päättymistä.

    Peruuttamisen vaikutukset

    Jos peruutatte tämän sopimuksen, palautamme teille kaikki teiltä saamamme suoritukset, myös toimituskustannukset (paitsi lisäkustannuksia siitä, että olette valinnut tarjoamastamme edullisimmasta vakiotoimitustavasta poikkeavan toimitustavan), viivytyksettä ja joka tapauksessa viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen saatuamme. Suoritamme palautuksen sillä maksutavalla, jota olette käyttänyt alkuperäisessä liiketoimessa, ellette ole nimenomaisesti suostunut muuhun, ja joka tapauksessa siten, että teille ei aiheudu suoritusten palauttamisesta kustannuksia.

    Teidän on lähetettävä tavarat takaisin viivytyksettä ja viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä. Määräaikaa on noudatettu, jos lähetätte tavarat takaisin ennen kyseisen 14 päivän määräajan päättymistä.

    Olette vastuussa vain sellaisesta tavaroiden arvon alentumisesta, joka on seuraus- ta muusta kuin tavaroiden luonteen, ominaisuuksien ja toimivuuden toteamiseksi tarvittavasta käsittelystä.

    Lunastamaton paketti

    Lunastamatta jättäminen ei ole sama asia kuin palautus tai peruutus. Lunastamatta jätetystä paketista, josta ei ole tehty erillistä peruutusilmoitusta, perimme toimituskustannukset, minimissään 20,-.

    Ongelmatilanteet

    Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä viimeistään 14 päivän kuluessa kirjallisesti Peruutusoikeus ja palautusehdot -kohdassa mainittuun osoitteeseen tai soittamalla yhteystiedoissa mainittuun puhelinnumeroon. Jos paketti on selvästi vaurioitunut kuljetuksessa, teidän täytyy tehdä välittömästi asiasta reklamaatio valitsemanne toimitustavan kuljetusyhtiölle.