Hääpuvut

Etusivu > > Hääpuvut

Hääpuvut

Suurin osa edustamistamme häämaailman huippumerkeistä ei anna myydä pukujaan verkkokaupoissa. Myymälästä ostaessasi saat myös aina henkilökohtaista, asiantuntevaa palvelua ja mahdollisuuden sovittaa kymmeniä erilaisia malleja ennen ostopäätöstäsi.

Aina ei kuitenkaan kerta kaikkiaan ole mahdollisuutta tulla poikkeamaan myymälässämme ja sen lisäksi haluamme tarjota eettisen ja luotettavan, eurooppalaisen vaihtoehdon hääpuvun tilaamiselle kiinalaisista verkkokaupoista.

Verkkokauppaan valitsemme vain äärimmäisen korkealuokkaisia, yksinkertaisen kauniita malleja, joista jokainen voi helposti ja edullisesti erilaisilla asusteilla tehdä yksilöllisen unelmiensa puvun. Lisäksi kaikki puvut ovat mahdollisimman helposti muokattavissa asiantuntevan ompelijan toimesta, mm. riittävien saumanvarojen osalta.

Mikäli haluat apua sopivan mallin/koon suhteen, ota yhteyttä puhelimitse/Whatsappilla 040 6411 739 tai sähköpostilla [email protected] Mikäli tarvitsisit tuotetta nopeammin kuin tuotteen kohdalla oleva toimitusaika ilmoittaa, ota yhteyttä myymälään ennen tilauksesi tekemistä ja tutkimme myymälän varastotilanteen.

Hääpuku Sedinum Bridal "A-364"
Ihastuttava, klassisen kaunis hääpuku taskuilla ja selän nyörityksellä. Materiaali upea paksu morsiussatiini, väri ivory. 
385,00 €
Hääpuku Sedinum Bridal "A-349"
Klassisen kaunis puku satiini/organzahelmalla ja nyörityksellä selässä. Väri ivory. Myös plussakoot! 
419,00 €
tech
Morsiusgalleria hääverkkokauppa
Hämeenpuisto 21
FI-33210, Tampere
FINLAND
puh. 020 7199 800
puh. 0406411739
shop (at) morsiusgalleria.com
Y-tunnus: 1531919-6